--
0

Koleksi Kad Raya 2011 telah kembali, dapatkan pelbagai design yang menarik! Sesuai untuk koporat, syarikat, kelab, sekolah, keluarga dan orang tersayang. Kad dan sampul duit raya  kami cantik dengan cetakan timbul tulisan emas atau cutting corak yang menarik. Inilah masanya untuk anda menghargai orang-orang disekeliling anda yang membantu menaikkan  perniagaan anda dan sentiasa memberi sokongan kepada anda. Tempahan telah dibuka dan anda boleh terus membuat tempahan. 
Tempah awal untuk elakkan kehabisan stok kad yang anda inginkan.
Proses tempahan mengambil masa 10 hari bekerja dan min order untuk tempahan cetakan pada kad ialah 100pc. Cepat, dapatkannya sekarang.

Download sekarang katalog kad raya 2011 ke pc/ laptop anda.


Tidak dapat membuka download file ? Pastikan anda mempunyai acrobat reader untuk melihat file diatas.
Jika tiada sila download acrobat reader DISINI

atau pun browse dibawah untuk view .


Senarai harga kad dan sampul raya 2011

Perhatian, Kad raya dan sampul duit raya kami adalah direka khas untuk client koporat, kami telah memberikan servis ini lebih daripada 4 tahun kepada client koporat, swasta dan gov. Harga yang kami tawarkan adalah berpatutan dengan kualiti kertas dengan design yang menarik seperti cetakan emas timbul, potongan corak special, dan kualiti kertas bertekstur  yang tebal dan keras. Untuk melihat contoh anda boleh membeli sample kad kami. Perniagaan ini adalah berbentuk perniagaan online, dimana semua urusniaga dijalankan melalui cash dan  cheque sahaja.
Kami tidak menawarkan servis lawatan  ke pejabat anda untuk tunjukkan sample  jika order kurang daripada 300pc . Namun kami akan pertimbangkan jika anda serious untuk membuat tempahan dan membuat pembelian lebih daripada 300 pc.Ini bagi memastikan kami menapis client yang serious dan menjimatkan masa kami.

No Response to "Koleksi Kad Raya 2011 Telah Kembali"

Post a Comment